Aquest portal web ha estat desenvolupat per BeeBigOne Cloud Solutions , una agència de disseny web , disseny gràfic , SEO ( posicionament en cercadors d’Internet) i SEM ( gestió de publicitat online ) establerta a les Borges del Camp (prop de Reus , Tarragona ) . Podeu visitar el nostre portal fent clic aquí.

Aquest projecte ja comptava amb un portal desenvolupat amb un lloc Maker , així que la reforma web ha estat centrada en optimitzar el portal per millorar el seu posicionament natural . A més , s’ha refet de zero amb el popular CMS WordPress per aconseguir una ràpida execució , un alt nivell de seguretat , adaptabilitat per a mòbils i tauletes i facilitat de gestió per part dels usuaris administradors . Per la seva banda, s’han desenvolupat diversos dissenys exclusius i originals per Novaforma ( parlem de tasques de disseny gràfic ) . Finalment , el portal és multi -idioma ( amb optimització web també per als idiomes no predeterminats ) de fàcil gestió .

Però , repetim , el punt fort d’aquest projecte és que ha estat minuciosament planejat , estructurat i desenvolupat per ser amigable amb els robots rastrejadors com Google . Per motius de secret professional , no comptarem de què es tracta . Només direm que el portal està preparat per superar qualsevol auditoria SEO .

Menu