Novaforma Multiserveis és una empresa establerta a Reus (Tarragona) amb més de vint-i-cinc anys d’experiència en el sector de la instal·lació, reformes i manteniment de tot tipus.

Els nostres principis estan basats en donar al client sempre la millor qualitat en el servei, així com la millor relació qualitat-preu, adaptant-nos a les necessitats del client i complint amb la major rapidesa. Tots els membres del nostre equip es dediquen al màxim per aconseguir oferir solucions a les necessitats dels nostres clients, amb personal especialitzat i qualificat, amb carnet per a realitzar les diferents instal·lacions emès per el Departament d’Industria de la Generalitat de Catalunya. És per això que un gran percentatge de les nostres vendes son fruit dels clients que repeteixen, així com per recomanacions personals.

La nostra empresa està vinculat al Grup Pergora, SL, especialistes en les instal·lacions i la construcció des de fa més de vint-i-cinc anys. Novaforma Multiserveis aporta al grup la seva experiència en reformes i manteniments, podent donar així als nostres clients un servei integral i de qualitat.

2014-08-26 11.15.01
Menu