OFERTA DEL MES EN INSTAL·LACIONS
CALDERAS OFERTA
TERMOS OFERTA
OFERTA DEL MES EN REFORMES
BAÑO Y COCINA
NOVETAT en CLIMATITZACIÓ

Aquest any dues primeres marques aposten pel disseny dels aires condicionats, s’ha acabat ocultar els equips de refrigeració. LG i SAMSUNG ens presenten les seves novetats més importants i les podràs veure i adquirir a la nostra botiga de Reus.

LG ens presenta:

Artcool Stylist, un elegant equip de climatització amb il·luminació LED, sorprèn pel seu funcionament silenciós (19dBA) i la seva eficiència energètica A+/A, però el fet que el seu disseny destaqui en qualsevol estada, és la seva millor característica.

De forma quadrada, amb un gruix de només 121 mm, 25 mm més fi que el seu predecessor, pot penjar a qualsevol paret sense envair l’espai habitable i, en principi, adaptant-se a qualsevol estil.

El cercle central, en relleu, està orlat amb un anell de llum LED, que no només canvia de color per indicar si es troba en funció de fred o calor, sinó que es pot ajustar per adaptar-lo a les nostres preferències, i pot utilitzar independentment del climatitzador, deixant-lo com a punt de llum ambiental exclusivament.

Tot això podem fer-ho a través d’un petit comandament a distància, de forma arrodonida i acabat brillant. Aquest comandament permet configurar el sistema de manera ràpida i senzilla, així com canviar el color i la intensitat de la il·luminació LED. La pantalla també mostra informació útil, com les modalitats, la temperatura o l’hora.

El nou sistema de triple flux d’aire el distribueix de manera suau, natural i uniforme en tres direccions diferents a la vegada, cap als costats i cap a terra de l’estada. Igualment podem configurar-ho per, depenent del moment, adaptar al nostre gust.

El trobem en dues capacitats:

LG ARTST09.SET

(2,5kW fred i 3,0kW calor)    1.700 € (instal·lació bàsica inclosa)

LG ARTST12.SET

(3,5kW fred i 3,5kW calor)    1.900 € (instal·lació bàsica inclosa)

artcool_Página_2
artcool_Página_1

L’aposta de Samsung:

H Q9000, un nou sistema de climatització per a la llar, modern i avantguardista, amb un disseny exclusiu i espectacular, la línia Luxury combina l’acabat Crystal Touch amb la seva atractiva llum Ice, dotant l’interior de l’estada d’un esperit d’elegància assossegada.

A part de la seva vistositat, l’equip compta amb característiques de gamma alta amb una garantia de compressors Digital Inverter de 5 Anys i amb una qualificació d’eficiència estacional classe A++ en fred i classe A en calor.

La tecnologia del nou Q9000 està inspirada en el mecanisme del motor de reacció de la indústria aeroespacial. Tres potents turbines d’aire s’encarreguen de refredar o escalfar qualsevol estada amb rapidesa. Així mateix, el compressor Smart Inverter regula la velocitat del climatitzador segons la demanda, garantint una refrigeració òptima en tot moment i proporcionant al seu torn un important estalvi en el consum d’energia. Les turbines poden funcionar juntes o de manera independent, el que proporciona una gran flexibilitat, permetent escollir entre 7 modalitats, en funció de l’activitat que estiguem desenvolupant: neteja, cuina, exercici, lectura, son, frescor, …

Gràcies als seus 6191 Kcal/h de capacitat de refrigeració, és capaç de climatitzar sales d’entre 50-60m2 depenent de l’alçada del sostre.

L’exclusiu Q9000 ha estat dissenyat per protegir l’ambient de la nostra llar i per això compta amb:

Virus Doctor, purificador d’aire que neutralitza gran part dels contaminants nocius que hi ha a l’ambient.

Filtre Zero, que netegen mitjançant imants les petites partícules suspeses en l’aire.

Deshumidificador, que elimina l’excés d’humitat evitant la proliferació de bacteris i fongs.

Mod Q-9000 F-AR24Q      

(7,2kW fred i 8,2kW calor)    2.650 € (instal·lació bàsica inclosa)

2-Turbojetcooling
3-Turbojetcooling
CAMPANYA D’ESTIU – AIRE CONDICIONAT

Treballem amb totes les marques del mercat, poden oferir qualsevol solució en la seva instal·lació d’aire condicionat, mitjançant bomba de calor amb tecnologia inverter, sistemes amb múltiples splits, instal·lacions de conductes, cassettes, unitats de sostre i sistemes de ventilació.

marcas web
Menu