333 proyectos electricos reus tarragona

A Novaforma Multiserveis som especialistes en gestió de projectes elèctrics, amb àmplia experiència operant a Reus ia la província de Tarragona.

En la nostra plantilla disposem d’enginyers col·laboradors elèctrics, de telecomunicacions i il·luminació per emprendre qualsevol projecte requerit pel client.

Més informació sobre els projectes elèctrics:

Un projecte elèctric és un tràmit burocràtic imprescindible per legalitzar i sol · licitar el subministrament elèctric en un edifici o local , habitatge o oficina . La necessitat o no de realitzar un projecte elèctric ve determinat per normativa . Generalment , depèn de la quantitat de metres quadrats de l’establiment i la potència necessària . Però qualsevol local comercial de més de quaranta metres quadrats és considerat de pública concurrència i , per tant , sí que requereix el desenvolupament d’un projecte elèctric .

Apostem pel tracte directe amb el client , personalitzat , enfocat en les seves necessitats i centrats en aconseguir l’optimització dels recursos invertits i disminuint els costos de manera efectiva . En la nostra línia d’oferir serveis integrals als nostres clients , posem a la seva disposició l’assessorament que es requereixi , així com la gestió del projecte elèctric .

Treballem tant amb particulars com amb professionals i empreses que requereixin un projecte elèctric visat de manera ràpida , assequible i còmode , amb el suport d’un equip tècnic que els assessorarà en tot el procés tècnic i administratiu .

Compti també amb nosaltres per al seu projecte de telecomunicacions.

Menu