instalaciones calefaccion reus tarragona

En Novaforma Multiserveis som especialistes en instal·lacions de calefacció (radiadors, terres radiants, estufes de biomassa, ..) amb més de vint-i-cinc anys d’experiència operant a Reus i a la província de Tarragona.

En Novaforma també trobarà la millor oferta per a la instal·lació o substitució de la seva caldera i escalfador de gas o termo elèctric.

Li presentem una àmplia gamma de calderes mixtes per a subministrament de calefacció i aigua calenta sanitària, estanques, baix NOx i de condensació a gas natural, butà, propà o gasoil, amb les millors prestacions per a calefacció i aigua calenta sanitària a un preu competitiu.

Oferim serveis per dur a terme projectes, ampliacions, modificacions o realitzar qualsevol manteniment de les seves instal·lacions de calefacció a …

  • Habitatges
  • Edificios
  • Locales comerciales
  • Naus

Click edit button to change this text.

Demani pressupost sense compromís

Li recordem que en Novaforma Multiserveis també som instal.ladors autoritzats d’aire condicionat i aigua calenta sanitària, calderes de gas i gasoil, escalfadors de gas, termos, descalcificadores, osmosi inversa, energia solarfontaneria i electricitat. Gestionem el seu canvi de caldera de gas, estanca, bajo NOx o condensació i instal·lem seu equip d’aire condicionat inverter bomba de calor amb rapidesa, neteja i la màxima qualitat al millor preu.

Conceptes bàsics sobre les instal·lacions de calefacció:

La calefacció és una manera de climatització consistent en augmentar la temperatura d’espais tancats segons les necessitats dels seus habitants.

La calefacció central “tal com la coneixem” neix amb la Revolució Industrial, quan es desenvolupa la tècnica de conducció de fluids escalfats en calderes a partir de combustible per canonades. A principis del segle XX comença a usar-se el radiador i s’utilitza el vapor com a portador de calor, que després es va substituir per aigua.

Una instal·lació de calefacció consta de tres elements:

  • · Sistema d’escalfament. Allò que escalfa l’aigua, ja sigui una caldera de combustible (com ara gas natural), resistències elèctriques o aprofitament d’energia calorífica.
  • · Sistema de repartiment. Allò que mitjançant canonades fa circular el caloportador, ja sigui aire o aigua.
  • · Sistema d’emissió. Aquells elements terminals que desprenen la calor, com per exemple, radiadors.

Segons la seva extensió les instal·lacions de calefacció es poden catalogar en:

  • · Centralitzades. Aquelles en què es produeix la calor en un lloc i es reparteix per la resta.
  • · Locals o unitàries. Aquelles en què es produeix i es reparteix la calor en el mateix lloc.

Una instal·lació de calefacció produeix un gran consum d’energia així que és important aplicar sistemes per a l’estalvi energètic com el correcte aïllament tèrmic de l’immoble o habitacle, l’ús de calderes eficients (com les calderes de condensació) que presenten millors rendiments o la mida de la caldera (major estalvi a major grandària).

Típus de Calderes

Caldera estanca. La combustió es produeix en un caixa completament tancada, en cap moment es produeix contacte amb l’aire local. Per poder cremar el gas i realitzar la combustió, absorbeixen l’aire de l’exterior a través d’un conducte. De la mateixa manera, extreuen els gasos de combustió a través d’un conducte de tir forçat, són ideals per a situacions de reposició de les calderes atmosfèriques i complir totes les exigències del RITE (Reglament de les instal·lacions tèrmiques en els edificis)

Caldera de Condensació. A més de ser més ecològica per les seves baixes emissions NOx a l’atmosfera, li permetrà obtenir fins a un 30% d’estalvi en el consum de gas gràcies al seu elevat rendiment proper al 110%, complint amb totes les exigències del RITE (Reglament d’Instal·lacions Tèrmiques en els Edificis).

Calderes de baixes emissions NOx. Funcionen amb un procés de combustió ideal aportant la quantitat exacta d’oxigen, evitant la producció d’òxids de nitrogen (NOx) que contribueixen a la formació del smog (coloració groga de l’atmosfera), la pluja àcida i l’efecte hivernacle. Són ideals per a situacions de reposició en complir totes les exigències del RITE (Reglament de les instal·lacions tèrmiques en els edificis), sense fer necessàries grans variacions en els conductes d’evacuació de gasos.

Escalfadors amb i sense flama pilot

Li oferim la millor oferta per a la substitució del seu vell escalfador d’aigua calenta sanitària per un nou escalfador econòmic amb flama pilot i encesa manual (gas natural, butà o propà), o per un escalfador sense flama pilot, amb encesa electrònica, atmosfèrics, de tir forçat estanc a un preu excel·lent. Com sempre, la selecció de les millors marques al millor preu, incloent la instal·lació bàsica, segons les nostres condicions de servei.

PVP amb instal·lació bàsica inclosa (+IVA)

Els preus publicats inclouen subministrament, transport (província de Tarragona) i instal·lació bàsica, segons les nostres condicions de servei. No inclou impostos.

Ens agrada treballar amb les millors marques del mercat: Vaillant, Junkers, Saunier Duval, Baxi Roca, Sime, Fer, Hermann…

CALDERAS Y CALENTADORES(20)

No dubti en contactar amb nosaltres si necessita un altre model, resoldre un dubte, demanar una visita o un pressupost. Si ho prefereix ompli el formulari i contactarem amb vostè el més aviat possible.

Menu