instalaciones-electricas-reus-tarragona copia

Novaforma Multiserveis disposa d’instal·ladors electricistes autoritzats per la Generalitat de Catalunya y compta amb més de vint-i-cinc anys d’experiéncia en instal·lacions elèctriques operant a Reus i a la província de Tarragona.

Oferim serveis per dur a terme projectes, ampliacions, modificacions o realitzar qualsevol manteniment de les seves instal·lacions elèctriques. Realitzem instal·lacions elèctriques de tot tipus en baixa tensió, individuals o col·lectives, instal·lació de làmpades i lluminàries i certificats d’instal·lació (butlletins).

Instal·lem, reparem i mantenim qualsevol tipus d’instal·lació elèctrica a:

 • Habitatges
 • Edificis
 • Locals comercials
 • Naus

Click edit button to change this text.

Demani pressupost sense compromís

Li recordem que en Novaforma Multiserveis també som instal.ladors autoritzats d’aire condicionatcalefacció i aigua calenta sanitària, calderes de gas i gasoil, escalfadors de gas, termos, descalcificadores, osmosi inversa, energia solar i fontaneria. Gestionem el seu canvi de caldera de gas, estanca, bajo NOx o condensació i instal·lem seu equip d’aire condicionat inverter bomba de calor amb rapidesa, neteja i la màxima qualitat al millor preu.

Conceptes bàsics sobre les instal·lacions elèctriques:

Una instal·lació elèctrica consisteix en un o diversos circuits reservats per dotar d’electricitat als diversos aparells elèctrics que es puguin connectar a la mateixa. Han d’estar dotats dels elements requerits per garantir la seva correcta activitat.

Segons la seva tensió, es poden catalogar en:

 • Instal·lacions elèctriques d’alta tensió. Instal·lacions d’alta potència, en què la diferència de potencial màxima entre dos conductors supera els mil volts.
 • Instal·lacions elèctriques de baixa tensió. El tipus d’instal·lació més comú, en la qual la diferència de potencial màxima entre dos conductors oscil·la entre els vint i els mil volts.
 • Instal·lacions elèctriques de molt baixa tensió. S’usen per a baixes potències o per necessitat d’extremar mesures de seguretat en depèn quin ambient (ATEX, atmosferes explosives, per exemple), en què la diferència de potencial màxima entre dos conductors és inferior als vint volts.

Segons el seu ús, es poden catalogar en:

 • Instal·lacions elèctriques generadores. Aquelles que generen energia elèctrica a partir d’altres fonts d’energia.
 • Instal·lacions elèctriques de transport d’electricitat. Aquelles que connecten la resta d’instal · lacions.
 • Instal·lacions elèctriques transformadores. Aquelles que reben l’electricitat i la transformen amb característiques diferents.
 • Instal·lacions elèctriques receptores. El tipus d’instal · lació més comú i que es troba en tota habitatge, indústria i edifici.
Menu