instalaciones fontaneria reus tarragona

A Novaforma Multiserveis disposa d’instal·ladors de fontaneria autoritzats per la Generalitat de Catalunya, amb més de vint-i-cinc anys d’experiència operant a Reus i a la província de Tarragona.

Realitzem tot tipus d’instal·lacions de fontaneria, individuals o col·lectives, tant d’abastament d’aigua com d’evacuació o sanejament. Sempre amb els materials més actuals, la màxima qualitat i el preu més competitiu.

També elaborem certificats d’instal·lació d’aigua (butlletins).

Oferim serveis per dur a terme projectes, ampliacions, modificacions o realitzar qualsevol manteniment de les seves instal · lacions de fontaneria, relacionats amb:

 • Descalcificadors – grups de pressió
 • Instal·lació d’escalfadors
 • Descalcificacions
 • Osmosi inversa
 • Osmosi domèstica
 • Contraincendis
 • Sanitaris
 • Aixetes
 • Baixants
 • Reparació de canonades, goteres, humitats i fuites

Click edit button to change this text.

Demani pressupost sense compromís

Compti també amb nosaltres per a la seva instal·lació de gas, d’aire condicionatcalefaccióenergia solarelectricitat o telecomunicacions.

Gestionem el seu canvi de caldera de gas, estanca, bajo NOx o condensació i instal·lem el seu equip d’aire condicionat inverter bomba de calor amb rapidesa, neteja i la màxima qualitat al millor preu.

Conceptes bàsics sobre descalcificadors d'aigua

Un descalcificador és un aparell que elimina la calç de l’aigua, el que ens permet obtenir un aigua més tova que, sens dubte, ens ofereix una sèrie de beneficis a la nostra llar, entre d’altres:

– Protegeixen la nostra pell reduint problemes de vermellors, picors i al·lèrgies.

– Protegeixen canonades, sanitaris i electrodomèstics de les incrustacions de calç augmentant la seva vida útil (escalfadors, calderes, aixetes, rentadores, rentavaixelles).

– Contribueixen a l’estalvi energètic en evitar les incrustacions de calç en calderes, escalfadors, radiadors i canonades, evitant reduir el seu rendiment.

– Considerable estalvi en productes de neteja, sobretot en detergents i suavitzants.

– Manté com a nova la nostra roba durant més temps.

cillit descalcificador
Conceptes bàsics sobre la Osmosis Inversa

Instal·lar un equip d’osmosi inversa és dotar la teva llar amb una font de salut, ja que amb ell s’obté una aigua de mineralització dèbil ideal per al consum humà com recomana l’Organització Mundial de la Salut. L’aigua obtinguda no té minerals dissolts i altres contaminants eliminant olors, gustos desagradables i colors inusuals.

Cap aigua embotellada arriba a la puresa de l’aigua resultant de la filtració amb els nostres equips d’osmosi inversa.

Especialment important és l’eliminació de partícules de sodi, molt beneficiós per a persones amb pressió arterial alta o problemes hepàtics.

Ideal per beure i cuinar sense enterbolir el sabor dels menjars, el cafè, etc. A més ens evita el molest treball de carregar amb ampolles i garrafes d’aigua contínuament.

La nostra oferta d’osmosi inversa inclou equip, aixeta dispensador i instal·lació bàsica, sempre al millor preu, segons les nostres condicions del servei.

osmosis cillit
Conceptes bàsics sobre les instal·lacions de fontaneria:

La fontaneria ( també anomenada plomeria o gasfitería ) és tota activitat relativa a la instal · lació i manteniment de xarxes de canonades per al subministrament d’aigua potable i extracció d’aigües residuals .

Ja en l’Imperi Romà es feien tasques de fontaneria mitjançant l’ús d’aqüeductes i claveguerams però la fontaneria “tal com la coneixem ” es remunta al segle XIX , quan van començar a usar-se tubs de ferro fos soldats amb plom . A dia d’avui , l’ús del plom està prohibit i aquestes soldadures s’han substituït per altres sistemes segons el material de la canonada .

És important que la instal · lació de fontaneria i el seu manteniment siguin realitzats per especialistes per tal d’evitar tot un seguit de problemes habituals en aquest tipus d’activitat i que cal tenir en compte , no només durant l’execució dels treballs , sinó també per evitar conseqüències negatives en el futur :

 • Corrosió . El contacte permanent amb l’aigua produeix l’oxidació de les canonades metàl · liques ( especialment amb les acer galvanitzat ) , sobretot en unions i juntes . Un problema garantit si es produeix parell electrolític a ajuntar coure i acer . Per tal d’evitar el problema de corrosió , es recomana utilitzar polipropilè i polietilè en les instal · lacions.
 • Condensació . La humitat relativa alta , el contacte amb l’aire i la diferència de temperatura , poden fer que la canonada produeixi condensació i que aquesta es traspassi a altres materials circumdants com la fusta , arrebossat d’obra o guix , amb la consegüent aparició de fongs i molsa . Per evitar la condensació , poden enfundar-se les canonades amb envoltants de PVC corrugat o empotrarlas .
 • Incrustacions. Les sals minerals de l’aigua ( especialment la calç ) ataquen especialment els punts de la instal · lació on es transporta aigua calenta o on la velocitat de transmissió és menor . Poden instal · lar descalcificadors a la instal · lació i realitzar rentats periòdics interiors amb àcid per desincrustar les acumulacions de calç .
 • Pendents . Les canonades han d’avançar sense corbes innecessàries , sifons o trams amb acumulació d’aire . En el punt de major altura de l’habitatge per instal · lar purgadors d’aigua amb pendents suaus cap a les baixants .
Menu