interiorismo locales negocios reus tarragona

A Novaforma Multiserveis som especialistes en interiorisme en locals d’empreses o negocis, amb àmplia experiència operant a Reus ia la província de Tarragona.

Més informació sobre l’interiorisme per a negocis:

L’interiorisme d’un local comercial s’ha de centrar en adequar la imatge corporativa o de marca, per esdevenir un punt de venda atraient.

Al costat del client, des de l’origen de la idea del projecte interiorista, aportem el nostre equip tècnic especialitzat al procés creatiu. Així garantim el procés productiu per aconseguir ser fidels a la idea matriu, complint metes i terminis establerts.

La forma d’entendre el disseny i la seva aplicació tècnica en l’execució de la idea que tenim en Novaforma Multiserveis ens permet crear espais que destaquen per la seva diferenciació i personalitat pròpia. Som especialistes en crear espais comercials prou atractius com perquè el client es dirigeixi a ells en el moment de la presa de decisió de realitzar una compra.

Col · laborem en el disseny dels projectes i efectuem l’execució tècnica dels mateixos, tenint sempre en ment que el resultat final encaixi perfectament amb els plans de màrqueting dels nostres clients i els seus objectius comercials.

En termes pràctics, el màrqueting en general i l’interiorisme en particular, persegueixen dos objectius:

  • Augmentar les vendes
  • Augmentar els preus dels productes (una millor imatge justifica un major preu)

Factors clau perquè el disseny del local comercial ajudi a complir aquests objectius:

  • Diferenciació. S’evitaran comparacions de preu i es fomentarà la identificació i el sentit de pertinença.
  • Rellevància. Identificar-se amb els gustos i valors del client potencial al qual va dirigit el negoci és fonamental per a l’èxit del mateix. Hi ha d’haver per tant una coherència entre la imatge del negoci i els gustos dels seus consumidors.
  • Intensitat. El nivell d’associació entre la marca i un atribut rellevant per al client.

Compti també amb nosaltres per al seu interiorisme en hostaleria.

Menu