interiorismo viviendas reus tarragona

A Novaforma Multiserveis som especialistes en interiorisme a habitatges, amb àmplia experiència operant a Reus i a la província de Tarragona.

Més informació sobre l'interiorisme en habitatges:

Un gran fita en la vida, relacionat amb l’interiorisme en l’habitatge, és quan una parella jove estrena el seu primer pis. Sol ser petit i volen mimar al detall el procés, per convertir casa seva en la seva llar. En primer lloc, han d’arribar a una entesa sobre els punts següents:

  • Pressupost per moblament i decoració i
  • L’estil que volen donar-li a l’habitatge.

Però no només de parelletes va el tema. Al cap ia la fi, la diferència entre una casa i una llar és que en la primera es resideix i en la segona es viu. És a dir, la llar ha de connectar amb els seus habitants i estar d’acord amb ells, reflectint la seva manera de ser i de viure.

En altres seccions ja hem parlat de la importància de la llum natural per a engrandir habitatges petits, així com l’elecció de pintures clares. El sòl també és un element important. Sigui parquet, laminats, porcelànics o indeterminats, es recomanen els colors clars, pels mateixos motius.

Uns consells per mobiliari són l’elecció de colors clars, l’abundància de miralls per donar profunditat i l’ús de teles càlides.

D’altra banda, la cuina és una part de la casa que requereix molt de la nostra atenció, ja que és una zona molt assídua. Per tant, l’organització del mobiliari ha de ser òptima. Els seus colors, neutres, que no ens cansem de veure. La il · luminació s’ha d’estudiar correctament, ja que no interessa que les ombres ens molestin a l’hora de cuinar.

En resum, l’interiorisme de l’habitatge d’una parella jove de beure de molta llum, colors alegres i barrejar el modern amb el clàssic, però sempre amb l’objectiu que tots dos se senten en aquesta casa com a casa seva.

Compti també amb nosaltres per al seu interiorisme a local comercial.

Menu