reforma comunidades reus tarragona

A Novaforma Multiserveis som especialistes en reformes i manteniment de comunitats amb més de vint anys d’experiència operant a Reus i a la província de Tarragona.

Oferim serveis per dur a terme projectes, ampliacions, modificacions, reformes o realitzar qualsevol manteniment de la seva comunitat.

Més informació sobre reformes i manteniments en comunitats:

El nostre equip de professionals realitzarà qualsevol reforma i obra que la seva comunitat de propietaris necessiti , oferint un servei integral per a la correcta execució del treball , així com el millor assessorament i col · laboració amb la comunitat .

Podem oferir serveis integrals de reforma en comunitats , des del disseny del portal, adequant-lo a les noves necessitats i normatives , executar l’obra civil per a ascensors , rampes per a discapacitats , renovar les cobertes , arranjament d’estels, baixants i elements comuns , instal · lació de vídeo porters , llums de presència , etc .

També li oferim servei de reforma estètica de la comunitat per augmentar el valor de la finca de cara a atraure futurs inversors .

En resum , oferim servei integral en reformes i manteniment de comunitats de propietaris en els següents camps :

  • Obres de restauració
  • Obres de condicionament ( accessibilitat)
  • Obres de reestructuració
  • Obres al voltant de l’ edifici ( façana )
  • Obres a la millora de l’eficiència energètica
  • Obres de caràcter estètic o reparador de l’edifici .

Compti també amb nosaltres per les seves reformes de paleta.

Menu