reforma local comercial reus tarragona

A Novaforma Multiserveis som especialistes en reformes i manteniment de locals comercials amb més de vint anys d’experiència operant a Reus i a la província de Tarragona.

Oferim serveis per dur a terme projectes, ampliacions, modificacions, reformes o realitzar qualsevol manteniment del seu local comercial.

Més informació sobre les reformes i manteniments en locals comercials:

Perquè un local comercial triomfi, probablement necessitarà reformes, especialment si és de primer ús o és vostè el primer propietari. En ocasions, serà necessària fins i tot l’execució d’obra civil.

Les operacions més comuns en la reforma d’un local comercial són:

  • Instal·lació, reparació o manteniment dels equips d’aire condicionat.
  • Falsos sostres.
  • Instal · lació elèctrica.
  • Envans.
  • Fusteria.
  • Sòls.
  • Millora estètica o reforma de la façana.
  • Adaptacions a normatives.
  • Treballs de paleta en general.

Per evitar despeses imprevistes , és recomanable que un tècnic competent segueixi tot el procés de reforma , des del projecte i la legalització fins a la coordinació i el control de l’execució . Si l’elecció del local és adequada , així com la seva reforma i la seva decoració ( recordem que oferim també serveis d’interiorisme comercial ) , podrà convertir el seu local en un bon punt de venda on desenvolupar una activitat comercial .

Indicacions per controlar despeses :

1 . Que un tècnic competent realitzi una visita prèvia al local: és fonamental que el futur autor del projecte visiti el local a reformar. Així , podrà valorar el seu estat i la seva idoneïtat per a l’activitat comercial a desenvolupar en ell.

2 . Redactar el projecte executiu i la memòria de materials : Per obtenir un pressupost detallat i amb un reduït marge de desviació és necessari comptar amb un projecte executiu correctament preparat . Aquesta serà la documentació guia de tots els futurs treballs.

3 . El pressupost com a document primari d’obra : És una estimació de costos que , tot i que està subjecta a canvis , ens permet detectar les desviacions de costos que es produeixin .

4 . Mantenir una comunicació fluida : la comunicació entre les parts evita confusions .

5 . Control de factures : les factures no haurien de reflectir cap treball que el promotor no conegui a través del pressupost inicial i de les modificacions acordades .

Compti amb nosaltres també per la seva reforma en comunitat de veïns.

Menu