reforma albanileria reus tarragona

A Novaforma Multiserveis som especialistes en tasques de paleta amb més de vint anys d’experiència operant a Reus ia la província de Tarragona.

Oferim serveis de paleteria a …

 • Habitatges
 • Edificis
 • Locals comercials
 • Naus
Més informació sobre les tasques d'obra:

La paleta és el treball consistent en l’edificació o reforma d’edificacions o estructures utilitzant materials de construcció . Com aparentment no hi cap molt més que afegir , vam decidir compartir amb vostès una sèrie de propostes de reformes de paleta molt sol · licitades i interessants per a cases petites . Heus aquí les claus principals :

 • Distribució . El punt més important i per això vam començar amb ell . El concepte dels espais oberts és molt útil a l’ hora de guanyar volum . Una opció molt popular en els països nòrdics és tirar parets com , per exemple, la que separa la cuina i el saló . Aquesta reforma ens permet instal · lar al mig una ” illa funcional ” que faci de taula de menjador , calaixos , taula de cuina o armari . Al cap ia la fi, en cases petites optimitzar l’espai és més que una qüestió estètica .
 • Aprofitar les dimensions . En habitatges petites però altes es recomana construir un altell . Una altra opció en aquests casos és instal · lar un altell al passadís , on menys trobarem a faltar la pèrdua d’alçada .
 • Dividir espais . Però aconseguint el concepte d’habitatge oberta. Per a això, poden utilitzar paravents , envans a mitja alçada o prestatgeries mitjanes. El medi envà ens pot servir per separar, per exemple , cuina i saló i aconseguir així la clàssica barra americana .
 • Aprofitar cada racó . Aportem un parell d’opcions : unir la terrassa i el saló per aconseguir més espai . Una altra , més econòmica , és tancar la terrassa i fer d’ella un nou espai per a usar-la, per exemple , com a despatx , des del qual tenir genials vistes . Això sí , caldrà tenir en compte un bon aïllament tèrmic .
 • Il · luminació . Utilitzar llums halògenes en parets i , definitivament , prescindir llums penjants, ajudarà a aconseguir una sensació estètica i pràctica de guany d’espai habitable .
 • Pintura . Com és ben sabut , els colors clars donen sensació d’amplitud i els colors foscos , el contrari . Una altra idea , treta de l’interiorisme , és la d’utilitzar ratlles horitzontals per ” allargar” les parets . Una qüestió d’il · lusió òptica .
 • Llum natural . Si una casa petita no gaudeix de bona il · luminació natural , donarà sensació de caverna i això no és molt agradable ni per als seus ocupants ni per a les visites . Una solució pràctica i elegant és instal · lar amplis finestrals en lloc de finestres petites . Això sí , l’elecció del vidre és fonamental per a un correcte aïllament tèrmic , especialment a l’hivern .
 • Portes de vidre . D’acord amb l’exposat anteriorment , les portes amb vidre transparent permetran que la llum natural circuli per l’habitatge i li doni més calidesa . Si a més les substitueix per portes corredisses , estalviarà espai .

Compti també amb nosaltres per a la seva reforma en pàrquing o garatge.

Menu