instalacion pladur reus tarragona

A Novaforma Multiserveis som especialistes en tasques amb sistemes de pladur amb un àmplia experiència operant a Reus ia la província de Tarragona.

Oferim serveis de sistemes de pladur a …

  • Habitatges
  • Edificis
  • Locals comercials
  • Naus
Conceptes bàsics sobre les tasques amb sistemes de pladur:

El pladur també pot denominar-se “cartró guix” o PGL (“placa de guix laminat”). Aquest material de construcció és molt útil per a tasques de revestiment de sostre o paret, instal · lació d’envans interiors o falsos sostres. Les seves principals característiques són:

  • Resistent al foc. Fins i tot al foc directe, el pladur no crema sinó que acaba per desintegrar-se, en qüestió de diversos minuts. Amb una instal · lació correcta, realitzada per professionals, pot servir com a barrera contra el foc. Plaques més gruixudes o superposició de planxes augmenten aquesta resistència i fins i tot hi ha versions dissenyades específicament per desenvolupar aquesta funció.
  • Resistent a la humitat. Tot i estar format per cel · lulosa i guix, el pladur ofereix una alta resistència a la humitat. Ha de tractar d’una revisió, amb paper tractat, per suportar esquitxades i fongs. Així i tot, s’ha d’entendre que el pladur no està dissenyat per estar exposat constantment a aigua o vapor i no ha instal · lar a la intempèrie, ja que el pluja acabaria per danyar fàcilment.
  • Aïllament acústic. Les planxes de pladur, per si mateixes, no ofereixen un gran aïllament acústic ja que la seva massa és reduïda. Per aconseguir-ho, s’utilitzen absorbents a l’interior de l’envà. En definitiva, és important la realització d’un projecte anti-so conjunt de parets, sostres i estructures.
  • Aïllament tèrmic. Les plaques de pladur, per si mateixes, no ofereixen un gran aïllament tèrmic ja que són molt primes. Per aconseguir-ho, s’utilitzen aïllaments com fibra de vidre o escumes en els espais interiors.

Compti també amb nosaltres per a la seva reforma en vivenda.

Menu